Poduzeće Tekstilna industrija Mostar nalazi se na tržištu već pola stoljeća. Prije rata do 1995 godine se pretežno bavilo proizvodnjom klasične profesionalne odjeće kao i dječje odjeće i odjeće za građanstvo.

Godine 1995 dolazi do modernizacije i rekonstrukcije poduzeća.

2010 godine uložena su značajna financijska sredstva u infrastrukturu i novu tehnologiju čime se omogućila značajna promjena i proširenje programa proizvodnje.

Praćenjem svjetskih trendova, novih materijala, mode i tehnologije dolazi do preorijentacije proizvodnje i sada pored klasičnih proizvoda naše poduzeće proizvodi i specijalnu namjensku odjeću od klasičnih i laminatnih tkanina.

Danas je u Tekstilnoj industriji uposleno cca. 70 djelatnika, s pretežnim proizvodnim aranžmanom u "lohn" poslovima sa većim udjelom za izvoz na tržište Europske Unije, a ostatak je namijenjen za tržište Ex-Jugoslavije s prvenstvnom BiH, Hrvatske i Slovenije.

Glavni naši kupci punih lohn poslova u proteklim godinama su većinom poduzeća iz EU a u budućnosti se nadamo da ćemo svoje tržište proširiti na što veći broj kupaca diljem europe.

Naše poduzeće u svom radu se vodi strogim standardima. Kroz naše dugogodišnje iskustvo smo u mogućnosti da zadovoljimo zahtijevima i potrebama naših kupaca.

Uz iskrenu zahvalu na budućem povjerenju, a u očekivanju poslovnih kontakata i buduće suradnje, preporučujemo se


Direktor poduzeća

Nikica Golemac, dipl.iur